Facebook

Tykkää ja seuraa minua Facebookissa, jonne päivittelen ajankohtaiset aiheet, uutiset ja myyntikohteet.


4 viikkoa sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
NAHKAKUJA 15, TAMPERE 55,5m² 2h, avok, vh, kph/wc, s, lasit. p. BO!! Nyt vapautumassa Pyynikiltä upea kaksio mahtavilla Pyhäjärvinäkymillä. Tyylikäs avokeittiö yhdistyy valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle, josta esteettömät näköalat järvelle. Huoneisto on kauttaaltaan siistikuntoinen ja kauniin vaaleansävyinen. Oma sauna on tilava ja siinä on iso ikkuna. Tilavaan kylpyhuoneeseen on jaettu erillinen tila wc:lle. Makuuhuone on tilava ja siinä on vaatehuone. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Autolle on mahdollisuus ostaa autohallipaikka hintaan 16000 euroa. Asunto Oy Tampereen Pyynikinranta on rakennettu vuonna 2012, joten asuminen on huoletonta ja remonttivapaata vuosikausiksi. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja tontti on oma. Keskustan läheisyydessä sijaitseva alue on vastustamaton yhdistelmä järvi- ja harjumaisemaa. Alueella on upeita hiekkarantoja lenkkeilypoluista puhumattakaan. Pyynikillä sijaitsee myös suositut tenniskentät, Flow-park, näkötorni ja Pyynikin kesäterassi. Asukkaat pitävät yllä rannassa grillipaikkaa. Keskustaan pääsee nopeasti kävellen ja bussipysäkki on parin sadan metrin päässä. Kaiken lisäksi alueelle on suunnitteilla päivittäistavarakauppa, venesatama, lisää ravintoloita sekä liikuntapalveluja. Tämä on sinulle, joka haet laatua asumiseen.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Bo LKV Sami Nyman
KUOHUNHARJUNTIE 260, KANGASALA 227,0m² 6h, k, rh,2 kph, s, khh, wc, parveke, terassi, ak, var. BO!! Nyt vapautumassa hyväkuntoinen ja kodikas talo halutulta ja rauhalliselta asuinalueelta. Pohjaratkaisu on toimiva ja tilaa on isonkin perheen laadukkaaseen asumiseen. Ensimmäisessä kerroksessa on tyylikäs keittiö, joka yhdistyy valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Olohuoneessa on upea varaava takka tunnelmaa luomassa ja lämmityskuluja laskemassa. Takan yhteydessä on myös leivinuuni. Alakerrassa on myös yksi makuuhuoneista saunatilat ja toimiva kodinhoito arjen askareisiin. Yläkerrassa peräti 4 tilavaa makuuhuonetta, iso aulatila, kylpyhuone ja parveke. Autoille on katospaikka ja pihapaikkoja. Paljon säilytystilaa. Kiinteistön tekniikka on huippuluokkaa. Kiinteistö lämpiää maakaasulla, joka on jaettu vesikiertoisella lattialämmityksellä molemmissa kerroksissa. Ilmanvaihto on koneellinen lämmöntalteenotolla. Oma tontti 1000 m², jossa hyvin tilaa lasten leikkeihin. Pihalla on myös puulämmitteinen palju, joka sisältyy kauppaan. Asuinalue on haluttua. Lähialueella koulut, päiväkodit ja lähikauppa. Hyvät yhteydet ja loistavat ulkoilureitit.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

4 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

BO!! Nyt tarjolla uudehko koti Tampereen arvostetuimmalta asuinalueelta, esteettömillä Pyhäjärvinäkymillä. Asunto sijoittuu talon parhaaseen kulmaan ja ikkunat avautuvat etelään ja länteen. Tämä koti sijaitsee OMALLA tontilla (ei vuokravastiketta) taloyhtiön 2. kerroksessa. Asunnossa kauttaaltaan laadukkaat materiaalit ja toimiva pohjaratkaisu. Vaaleansävyinen keittiö yhdistyy valoisaan olohuoneeseen, josta kulku isolle lasitetulle parvekkeelle. Kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä vaatehuone. Laadukas kylpyhuone ja oma sauna.

bo.fi/kohde/508296/
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

4 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

040 358 8839 | sami.nyman@bo.fi ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

5 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

28 huippuasuntoa myynnissä Tampereen Vuoreksen ytimestä.
Erittäin korkeatasoiset pintamateriaalit asunnoissa.
Tsekkaa huoneistostudion kanssa laaditut visualisoinnit

As 22 360-kuvatour:
huoneistostudio.fi/360/bolkv/stara/as22/

As 23 360-kuvatour:
huoneistostudio.fi/360/bolkv/stara/as23/

As 27 360-kuvatour:
huoneistostudio.fi/360/bolkv/stara/as27/

Asuntoja varataan jo kovaa vauhtia !
Alustava valmistuminen kevät 2020
... Katso lisää!Näytä vähemmän!