Facebook

Tykkää ja seuraa minua Facebookissa, jonne päivittelen ajankohtaiset aiheet, uutiset ja myyntikohteet.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Miltä tuntuisi juoda aamukahvit järvimaisemissa tai pulahtaa saunasta suoraan avantoon? Tämä ainutlaatuinen ja tunnelmallinen paritalohuoneisto sijaitsee aivan Pyhäjärven rannassa. Huoneistolle kuuluu oma ranta-alue, josta löytyy täydellinen hiekkaranta ja laituri. Sekä terassialue että parveke ovat lasitettuja ja suuntautuvat järvelle päin. Terassilta löytyy myös ulkotakka, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa kylmempiinkin iltoihin.

Soita ja sovi esittely!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

4 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Miltä näyttää tämä valoisa ja upeasti remontoitu asunto, joka sijaitsee Tampereen ehkäpä halutuimmalla asuinalueella Amurissa? Yhtiössä kaikki isot remontit takanapäin, joten huoletonta asumista luvassa vuosiksi eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

4 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

BO!! Nyt tarjolla keskusta-asumista parhaimmillaan! Tämä tyylikäs ja tilava huoneisto sijoittuu Ratinan parhaimmalle paikalle Pyhäjärven rantamaisemiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa takaa, että kaikki arjen palvelut löytyvät kävelymatkan päästä. Lisäksi upeat ulkoilumaastot kulkevat rantabulevardia pitkin Eteläpuistoon ja Pyynikille! Rannasta löytyy myös venelaiturit.

Huoneistossa on molemmin puolin lasitetut parvekkeet, joiden yhteispinta-ala on yli 20m²! Parvekkeilta on upeat näkymät Pyhäjärvelle sekä Ratinan kauppakeskukselle. Laatua asumiseen tarjoavat oma sauna sekä taloyhtiön yhteiskäytössä oleva kuntosali.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

5 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Kukapa ei haluaisi jouluksi uuteen kotiin? Nyt on hyvä aika myydä asunto. Varaa maksuton arviokäynti! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kukapa ei haluaisi jouluksi uuteen kotiin? Nyt on hyvä aika myydä asunto. Varaa maksuton arviokäynti!

5 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Tämä siistikuntoinen ja kotoisa rivitaloasunto nyt vapautumassa uusille asukkaille! Asunto sijaitsee suositulla Atalan asuinalueella. Pohjaratkaisu on toimiva ja autolle löytyy katospaikka heti ulko-oven edestä. Takapihalla aidattu puutarha, jossa omanapuita, luumupuu ja mustaherukkapensaita. Yhtiön asuinkustannukset ovat erittäin pienet. Upeat ukoilureitit aivan vieressä, myös Koilliskeskuksen kattavat palvelut lähellä. Tutustu! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Lataa lisää