Facebook

Tykkää ja seuraa minua Facebookissa, jonne päivittelen ajankohtaiset aiheet, uutiset ja myyntikohteet.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 viikkoa sitten

Bo LKV Sami Nyman

Tämä Vuoreksessa sijaitseva, tyylikäs huoneisto on Sigge arkkitehdit Oy:n Pekka Mäen suunnittelema ja Asuvan huippulaadukkaan rakentamisen mestariteos. Kyseessä on upea panorama-asunto omassa rauhassaan ilman seinänaapureita. Tilavan, 130m² huoneiston avaruus ja tarkoin hiotut yksityiskohdat ovat vertaansa vailla. Koko komeuden kruunaa upea, musta keittiö, näyttävät saunatilat, isot ikkunat sekä koko huoneiston levyinen (45 m²) lasitettu parveke ja ilmalämpöpumppu!

Ota yhteyttä!

Sami Nyman | sami.nyman@bo.fi | 040-3588839
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

3 viikkoa sitten

Bo LKV Sami Nyman

Nyt vapautumassa Hervannasta, suositulta asuinalueelta, käytännöllinen ja viihtyisä rivitalokoti. Matalat asumiskustannukset ja iso aidattu piha!

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.

Sami Nyman | sami.nyman@bo.fi | 040358839
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 kuukausi sitten

Bo LKV Sami Nyman

Nyt kannattaa lähteä mökkikaupoille!

Tarjolla on harvinaista herkkua - omaa rantaviivaa Näsijärveltä! Kyseessä on suojaisa ja rauhallinen tontti, johon kuuluu kolme erillistä rakennusta. Päärakennus sijoittuu aivan rannan tuntumaan. Ei tarvinne edes mainita, että kulkuyhteydet niin maa- kuin vesiteitse ovat erinomaiset.

Ole nopea, niin saat kaiken irti mökkikesästä!

Sami Nyman | 0403588839 | sami.nyman@bo.fi
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 kuukausi sitten

Bo LKV Sami Nyman

UPEA. UNIIKKI. YLELLINEN.

Siinä vain muutamia sanoja, jotka kuvailevat tätä kansainvälistä tunnelmaa ja luksusta henkivää kokonaisuutta. Vuoreksen asuntomessuille valmistuneen Aeroc-kivitalon suunnittelussa on otettu huomioon niin toimivuus kuin erilaisten muotojen ja materiaalien kauneus. Ulko- ja sisätilat toistavat keskenään samaa selkeää arkkitehtuuria. Tästä kodista löytyy runsaasti tarkkaan harkittuja ja huolella toteutettuja yksityiskohtia. Betonilattiat, puiset yksityiskohdat ja harmoninen värimaailma toimivat täydellisesti yhteen. Useista luksustason ratkaisuista mainittakoon esimerkiksi ulkoverhouksessa käytetty kupari, näyttävät valkoiset kierreportaat, yläkerran lasilattia, ulkouima-allas, suuri aurinkoterassi sekä oma kuntosali.

Lisäksi tämä upea koti sijaitsee Vuoreksen alueen ehkäpä parhaalla tontilla, päättyvän kadun päässä, järven rannan tuntumassa ja puistoalueeseen rajoittuen.

Jos vaadit laatua asumiseen, ota yhteyttä!

Sami Nyman | 040-3588839 | sami.nyman@bo.fi
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Lataa lisää