Facebook

Tykkää ja seuraa minua Facebookissa, jonne päivittelen ajankohtaiset aiheet, uutiset ja myyntikohteet.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 päivä sitten

Bo LKV Sami Nyman

Tämä siistikuntoinen ja kotoisa rivitaloasunto nyt vapautumassa uusille asukkaille! Asunto sijaitsee suositulla Atalan asuinalueella. Pohjaratkaisu on toimiva ja autolle löytyy katospaikka heti ulko-oven edestä. Takapihalla aidattu puutarha, jossa omanapuita, luumupuu ja mustaherukkapensaita. Yhtiön asuinkustannukset ovat erittäin pienet. Upeat ukoilureitit aivan vieressä, myös Koilliskeskuksen kattavat palvelut lähellä. Tutustu! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

2 päivää sitten

Bo LKV Sami Nyman

BO LKV ylpeänä esittelee!! Saimme myyntiin uskomattoman tyylikkään uudiskohteen Vuoreksen parhaalta paikalta. As Oy Tampereen Vuoreksen Stara tarjoaa huoletonta kerrostaloasumista kaupunkimiljöössä lähellä luontoa!

Tikirak Oy on aina ollut tunnettu laadukkaasta rakentamisesta, mutta tässä kohteessa on rima viety aivan uudelle tasolle! Asunnoista löytyy vakiona mm. vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat pintamateriaalit, parkettilattiat ja sälekaihtimet sekä saunoissa lasiseinät, pilarikiuas ja kuituvalaistus. Lisäksi taloyhtiöön on rakenteilla erittäin viihtyisä piha-alue. Muuttovalmis arviolta 03/2020!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

6 päivää sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo!! Pirkkalan uuden Soljan asuinalueen parhaimmalle paikalle, kulmatontille Pyhäjärven rantaan, on rakentumassa todellinen premium kohde As Oy Pirkkalan Soljan Höyry!

Huoneistojen pohjaratkaisuihin on jätetty valinnanvapautta ja muutosmahdollisuuksia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Käytettävät pintamateriaalit ovat poikkeuksellisen laadukkaita ja niiden suunnittelusta vastaavat Suunnittelutoimisto Muotoa:n sisutusarkkitehdit. Muuttovalmis 08/2020!
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

6 päivää sitten

Bo LKV Sami Nyman

Tämä kaunis ja toimiva asunto sijaitsee Pirkkalassa suositulla ja lapsiystävällisellä alueella. Olisiko tässä sinulle tai perheellesi uusi koti? ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 viikko sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV ylpeänä esittelee! Nyt myynnissä yksi Pirkanmaa upeimmista kiinteistöistä. Tämä arkkitehtuurin helmi on todellinen edustuskoti. Uniikista kivitalosta löytyy betonilattiat, isot ikkunat, ulkouima-allas terasseineen sekä paljon kauniita yksityiskohtia. Tähän kohteeseen sinun täytyy tustustua! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Lataa lisää