Facebook

Tykkää ja seuraa minua Facebookissa, jonne päivittelen ajankohtaiset aiheet, uutiset ja myyntikohteet.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 kuukausi sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Nyt vapautumassa todella upea kivitalo rauhalliselta ja halutulta asuinalueelta. Tyylikkään vaaleansävyinen koti, jossa pohjaratkaisukin on loistava. 1-tasoinen koti, jossa olohuone porrastuu hienosti muutamalla askelmalla. Laadukas keittiö yhdistyy todella tilavaan ja valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneessa on juhlava huonekorkeus. 4 makuuhuonetta, hienot saunatilat ja toimiva kodinhoitohuone. Taloa kiertää Kotimainen, Lunawood Lunacomp komposiitti terassi jota on peräti n. 200 m². Kiinteistö on alueen ehkäpä hienoimmalla tontilla. Lähes kadun päässä ja peräti 1 625 m² vehreä tontti. Tontti on tällä hetkellä vuokralla, mutta tontti on lunastettavissa omaksi selkeästi alle markkinahinnan hintaan 120.000€.

Kiinteistön tekniikka on tämän päivän huippulaatua. Kiinteistö lämpiää edullisesti Ilmavesilämpöpumpulla, Nilan EC Poistoilmalämpöpumpulla, joka on jaettu kauttaaltaan miellyttävällä lattialämmityksellä. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Säilytystilaa on myös mukavasti ja pihaan mahtuu useampikin auto. Kiinteistössä on kuituvaraus.

Asuinalue on oikea lapsiperheen unelma. Pirkkalan keskustan palvelut n. 5 min ajomatkan päässä ja erittäin hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Alueella on myös päiväkodit, koulut ja lentokentällekään ei ole pitkästi. Tämä on sinulle, joka haluat laatua ja tyylikkyyttä asumiseen.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 kuukausi sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Heti vapaana upea ylimmän kerroksen kulmahuoneisto halutulta asuinalueelta. Pohjaratkaisu on toimiva ja asuntoon on tehty paljon laadukkaita tasonnostoja materiaaleihin rakennusvaiheessa. Asunnosta avautuvat upeat näköalat Tampereen ylle. Avokeittiö yhdistyy valoisaan ja avaraan olohuoneseen. Makuuhuoneet ovat tilavat ja lasitettu parveke lisäämässä asumismukavuutta. Kylpyhuone on tilava ja oman saunan lauteilla on mukava ottaa löylyt. Säilytystilaan on myös paljon. Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös autohallipaikkaan oikeuttava osake ja erillinen tilava varasto yhteishintaan 25000 euroa.

As Oy Tampereen Kalevan Iris valmistui v. 2017. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö. Kalevan kattavat palvelut, monet opistot, tuleva raitiovaunu-yhteys ja juuri avattu maauimalakin lähellä.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

2 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Nyt saatavilla Pirkkalan upein kerrostaloasunto. Ylimmän kerroksen mahtihuoneneisto henkeäsalpaavin Pyhäjärvinäkymin. Erittäin laadukas avokettiö, valoisa ja avara olohuone, jossa tunnelmallinen takka.3 makuuhuonetta kodinhoitohuone ja näyttävät saunatilat. Huoneistossa juhlava huonekorkeus, peräti 32,5m²parvi ja valtava kattoterassi, jossa ylellinen ulkoporeamme. Huoneistoon valittavissa erittäin laadukkaat materiaalit, kysy niistä lisätiedot.

Uuden Pirkkalan Soljan asuinalueen parhaimmalle paikalle, kulmatontille Pyhäjärven rantapenkalle rakennetaan premium kohde As Oy Pirkkalan Soljan Höyry.Kohteen rakentaminen alkaa arvioidusti 08/2019 ja kohde on muuttovalmis arviolta 08/2020.

Kohteen rakentaa Rakennusliike Tikirak Oy, joka on vuonna 1993 perustettu, pääasiassa Pirkanmaalla toimiva rakennusalan ammattilainen. Nyt myytävä kohde tullaan tekemään ennenkuulumattomalla laadukkuudella uniikille paikalle.

Pääjulkisivuksi muurataan paikalla arvokkaan ja ajattoman ilmeen antava tiiliverhous. Suojaisan sisäpihan puolella ilmettä luodaan kaksivärisellä rappauksella. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka on jaettu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä on varustettu viilennyksellä, joka tuo kaivattua helpotusta hellejaksoihin.

Kohteen pintamateriaalien suunnittelusta vastaavat Suunnittelutoimisto Muotoa:n sisutusarkkitehdit.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

2 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Nyt vapautumassa uudehko asunto erittäin halutulta ja arvostetulta asuinalueelta Näsijärven rannan tuntumasta. Huoneisto on kauttaaltaan siistikuntoinen ja pohjaratkaisu loistava. Tyylikäs erillinen keittiö, johon mahtuu hienosti ruokapöytä. Olohuone on valoisa ja siitä on kulku lasitetulle parvekkeelle. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja hienot saunatilat. 2 vaatehuonetta, kaapistot ja irtaimistovarasto säilytykseen.

As Oy Tampereen Reimari on v. 2013 valmistunut yhtiö joka koostuu 74 huoneistosta. Erittäin modernia talotekniikkaa ja asumisen laadukkuutta. Osakkaille upeat kattoterassit käytössä, joista avautuvat upeat näköalat Näsijärvelle. Huoneiston yhteydessä on mahdollista ostaa autohallipaikkaan oikeuttava osake hintaan 12000 €. Autohalliin on suoraan kulku hissillä. Loistavat kulkuyhteydet jo nyt ja raitiovaunuyhteyskin on tulossa. Lähipalvelut aivan vieressä mm. kauppa, venesatama ja lounaspaikka. Upeat ulkoilureitit Näsijärven rantamaisemissa.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

3 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
NAHKAKUJA 15, TAMPERE 55,5m²
2h, avok, vh, kph/wc, s, lasit. p.

BO!! Nyt vapautumassa Pyynikiltä upea kaksio mahtavilla Pyhäjärvinäkymillä. Tyylikäs avokeittiö yhdistyy valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle, josta esteettömät näköalat järvelle. Huoneisto on kauttaaltaan siistikuntoinen ja kauniin vaaleansävyinen. Oma sauna on tilava ja siinä on iso ikkuna. Tilavaan kylpyhuoneeseen on jaettu erillinen tila wc:lle. Makuuhuone on tilava ja siinä on vaatehuone. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Autolle on mahdollisuus ostaa autohallipaikka hintaan 16000 euroa.

Asunto Oy Tampereen Pyynikinranta on rakennettu vuonna 2012, joten asuminen on huoletonta ja remonttivapaata vuosikausiksi. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja tontti on oma.

Keskustan läheisyydessä sijaitseva alue on vastustamaton yhdistelmä järvi- ja harjumaisemaa. Alueella on upeita hiekkarantoja lenkkeilypoluista puhumattakaan. Pyynikillä sijaitsee myös suositut tenniskentät, Flow-park, näkötorni ja Pyynikin kesäterassi. Asukkaat pitävät yllä rannassa grillipaikkaa. Keskustaan pääsee nopeasti kävellen ja bussipysäkki on parin sadan metrin päässä. Kaiken lisäksi alueelle on suunnitteilla päivittäistavarakauppa, venesatama, lisää ravintoloita sekä liikuntapalveluja. Tämä on sinulle, joka haet laatua asumiseen.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!