Ohjeita asunnon myyntiä varten

Kannattaa laittaa asunto valmiiksi myyntiä varten. Näin voit helposti itse vaikuttaa ja edistää asuntosi myyntiä. Lue ammattilaisten ohjeet ja valmistaudu myyntiin huolella, se kannattaa! Kohteissani käytän aina ammattivalokuvaajaa ja se sisältyy toimeksiantosopimukseen. – Sami Nyman


”Asunnon stailaaminen valokuvia varten kannattaa todella. Mitä enemmän kuviin saadaan näyttävyyttä ja tilan tuntua, sitä enemmän näytöille saadaan katsojia ja sitä nopeammin sopiva ostajakin löytyy. Stailauksen voi tehdä myös itse, mutta usein ammattilainen näkee asunnon potentiaalisen ostajan silmin. Suunnittelija osaa karsia tarvittavat asiat pois, kenties vaihtaa joidenkin kalusteiden paikkaa ja tuoda asuntoon sellaisia sisustuselementtejä, joilla ilme saa piristystä ja päivitystä.”

– Hanna Salo, Muoto Design


NÄYTTÖSIIVOUKSEN ABC

Asunto tulee siivota ja valmistella perusteellisesti ennen valokuvausta ja näyttöjä. Tässä ohjeita, vinkkejä ja muistilistaa asunnon suursiivousta varten. Lue lisää!


STAILAUS

Myyntiin tuleva asunto kannattaa stailata ennen myynnin aloittamista. Miksi ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Lue lisää!


ASUNTO VALMIIKSI KUVAAJAA VARTEN

Näin saat asuntosi houkuttelevaksi myyntiä varten. Lue käytännön vinkit ja ohjeet valokuvaajalta.
Lue lisää!