Suositukset

Selkeä suunnitelma ja asunto meni nopeasti kaupaksi huippuhinnalla

Asuntoni myynti Samin kanssa oli jo etukäteen suunniteltu, mutta toteutusta vailla. Kun aika koitti, oli Samilla selvät sävelet, kuinka saada asunto kaupaksi. Vaikka pääsin itse päättämään asunnon hinnasta, sain siihen hyvää opastusta alan ammattilaiselta. Olin epävarma asuntoni myynnin ajankohdasta, mutta luotin kuitenkin Samiin ja asuntoni sijaintiin jne. Hänen käyttämänsä kuvaaja oli loistava ja kuvat/esitteet tyylikkäitä. Kolmen viikon näyttöjakson jälkeen sain asuntoni myytyä huippuhinnalla, jossa siinäkin Samilla sormensa pelissä. Olen kaikinpuolin tyytyväinen Samin toimintaan ja voin vilpittömästi suositella häntä kenelle tahansa joka haluaa myydä asuntonsa vaivattomasti, tehokkaasti – ja ennen kaikkea huippuhinnalla.

– Joonas Wigren, Pirkkala


Korkean moraalin kiinteistönvälittäjä

Pirkanmaan talousalueella toimii useita ammattimaisia, luotettavia, korkean moraalin ja ammattietiikan omaavia kiinteistönvälittäjiä. Kokemusperäisen tietoni perusteella Sami Nyman on yksi heistä.

– Olli Välimäki, Tampere

Kauppatieteiden lisensiaatti, LKV – Julkinen kaupanvahvistaja vuodesta 1991


Rehti, lämminhenkinen ja tehokas myyntitapahtuma

Asunnon myyntitapahtuma on aina todella herkkä asia, varsinkin myyjälle. Ihminen luopuu jostakin sellaisesta, joka on ainutkertaista ja hyvin henkilökohtaista – hän luopuu omasta kodistaan. Sami Nyman hoiti kauniin omakotitalomme myynnin todella tehokkaasti ja asiantuntemuksella. Kaikki asiapaperit, niin kuntoarviot, energiatodistukset ym. hoituivat joustavasti ja varsinainen kauppa syntyi Nymanin hyvien myyntiverkostojen välityksellä jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Sami Nymanin palvelussa huokui asiantuntemus, ammattimaisuus, rehtiys ja lämminhenkinen palvelualttius. Erityisen kiitoksen voi antaa myyntiesitteen laatimisesta. Ammattivalokuvaajan käyttö ja taidolla laadittu esite on edelleen tallennettuna muistojeni joukkoon – hän arvosti kotiamme. Mielestäni lopputulos oli todella hyvä, niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Voin lämpimästi suositella Sami Nymania asuntosi välittäjäksi, jos haluat rehdin kiinteistönvälittäjän joka välittää myös Sinusta ja asuntosiostajasta.

– Erkki Lydén, Tampere


Asuntomme myynti Sami Nymanin kanssa

Samin toiminta oli erittäin aktiivista koko projektin ajan. Saimme tiedon kaikista kiinnostuneista/kävijöistä: halusimme mieheni kanssa tietää ihmisten mielipiteitä ja ajatuksista myyntikohteesta, sillä koti on kuitenkin niin henkilökohtainen ja tärkeä paikka.

Kaikki sovitut aikatalut toteutuivat ja saimme kaikesta tiedon hyvissä ajoin. Sami oli hyvin aktiivisesti yhteydessä meihin joko puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestein.

Asuntomme ostaja löytyi hyvin nopeasti ja saimme Samilta tietoomme heti kaikki materiaalit (ostotarjoukset ym.). Myyntiprojektin edetessä saimme iltamyöhäänkin häneltä sähköpostia (mm.vastauksia kysymyksiimme ym.) joka oli varsin hyvää asiakaspalvelua.

Kauppakirjan allekirjoitustilaisuudessa Sami oli järjestänyt kaiken hyvin asiallisesti ja kauppakirja käytiin vaihe vaiheelta läpi.

Olemme useita asuntoja myyneet eri välittäjien kautta ja Sami lukeutuu parhaimpiin; hän on kiinteistönvälittäjänä innokas, ammattitaitoinen, luotettava sekä hyvä asiakaspalvelija.

– Sari Arola, Tampere


Välittäjä oli asiantunteva

Hän pysyi aikatauluissa ja jousti tarvittaessa. Yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta. Koko myyntirulianssi ei olisi voinut mennä paremmin!

– Miia Koivu, Tampere


Valitsisin uudelleen saman välittäjän, enkä enää edes kysyisi muualta

Kaikki sujui hienosti. Välittäjällä on aito halu tehdä työnsä hyvin ja luontaista kykyä siihen : )

– Mikko S, Kangasala


Kaupat saatiin nopeasti, mikä yllätti tietysti positiivisesti

Välittäjä piti sopivasti yhteyttä ja piti minut hyvin ajantasalla. Välittäjä oli hyvin asiantunteva ja hoiti koko asian ammattimaisesti loppuun asti. Kaupan teon yhteydessä ilmeni ostajan puolelta väärinkäsitys. Välittäjä kuitenkin hoiti asian niin, ettei asiasta aiheutunut minulle ongelmia tai päänvaivaa ja lopputulos miellytti kaikkia osapuolia. Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava, mukava ja asioiminen hänen kanssa tuntui helpolta ja se kuva säilyi loppuun asti.

– Marianna Kokko, Tampere